Rytmiikka kamulinja

Rytmiikka

RYTMIIKKARYHMÄT 2017-18

Ryhmäopetus on kaikille avointa ja oppilaspaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisesti Eepos -ohjelman kautta: kmo-opp.eepos.fi

op. Tytti Metsä
Ti klo 15-15.45 Rytmiikka 1.-luokkalaisille
Ti klo 17-17.45 Rytmiikka 5-6 -vuotiaille
Ti klo 17.45-18.30 Rytmiikka 6-7 -vuotiaille

Rytmiikkatunnit koostuvat:

*kehorytmeistä (omalla keholla tehdään rytmejä taputuksin, tömistyksin ja napsutuksin)

*laulusta ja loruilusta

*soitosta (erilaiset lyömäsoittimet)

*luovasta liikunnasta ja tanssista

*motoriikka- ja koordinaatioharjoituksista

*aisti- ja ilmaisuharjoituksista

*rytminotaation perusteista

*eri musiikinlajien ohjelmistoon tutustumisesta (kansan-, taide- ja pop-musiikki)

Kamurytmiikka aikuisille -ryhmässä tutustutaan mm. yleisimpiin pelimannisävelmiin (mm. masurkka, sottiisi, polska, polkka) laulutanssien ja erilaisten rytmiikkavälineiden (esim. pallot, vanteet, rummut, mukit) avulla. Kurssi sopii kaikille kansanmusiikista kiinnostuneille ja esim. luokan- ja musiikinopettajille/varhaiskasvattajille. Kamurytmiikka -kurssilla käydään läpi runsaasti uutta ohjelmistoa, jota voi hyödyntää omassa opetustyössä. 

Rytmiikkaopetus käynnistyy ma 21.8.2017 alkavalla viikolla.

Rytmiikkatunneille ovat tervetulleita kaikki monipuolisesta musisoinnista kiinnostuneet, etukäteisopintoja ei tarvita.

Rytmiikka sopii erinomaisesti tukiaineeksi musiikkiopistossa opiskelevalle lapselle/nuorelle esimerkiksi ennen musiikin perusteiden opintoja tai samanaikaisesti teoriaopintojen rinnalle.

Opetus tapahtuu Karjalatalolla Kamusalissa. Rytmiikkaa on opetettu musiikkiopistoissa itsenäisenä oppiaineena noin kymmenen vuoden ajan. Käpylän musiikkiopiston rytmiikkaopetus alkoi tammikuussa 2011. 

HINNAT

Rytmiikkatunnit ovat maksuttomia Käpylän musiikkiopiston yksilöopetuksen (perus- ja kamulinja) oppilaille. Opiston ulkopuolisille lukuvuosimaksut ovat:

Rytmiikkaryhmä 45 min. 200 €

Aikuisten rytmiikan perusteet 60 min. 300 €

Huom: Lukuvuosimaksu laskutetaan kahdessa erässä:
Esim. 45 min. Rytmiikkaryhmä 100 € syksyllä ja 100 € keväällä.

ILMOITTAUTUMINEN

Rytmiikkaryhmiin ilmoittaudutaan sähköisesti Eepos -ohjelman kautta: kmo-opp.eepos.fi

Ilmoittautuminen vanhoille oppilaille alkaa 26.4. ja jatkuu niin pitkään kun ryhmä on täysi.
Ilmoittautuminen uusille oppilaille alkaa 8.5. ja jatkuu niin pitkään kun ryhmä on täysi.

Jos olet ollut jossain kamulinjan ryhmässä 2016-2017, tarvitset ilmoittautumiseen lukuvuoden 2017-2018 -ryhmään henkilökohtaisen oppilasnumeron ja salasanan, saat ne opettajaltasi tai sähköpostitse kansliasta (kanslia@kmo.fi).

Jos et ole ollut mukana kamulinjan ryhmässä 2016-2017, voit jättää ilmoittautuessa tyhjäksi Eepoksen etusivulla kohdat: oppilasnumero ja salasana.

Huom!: Rytmiikkaryhmään ilmoittautuessa sitoudutaan ryhmän toimintaan koko lukuvuodeksi.  Jos oppilas lopettaa ryhmässä esimerkiksi syyslukukauden jälkeen, on ilmoittautuja kuitenkin sitoutunut maksamaan myös kevään lukukausimaksun.
 

LISÄTIEDOT

Opetuksen sisältöön liittyvissä kysymyksissä neuvoo kamulinjan toimisto, ensisijaisesti sähköpostitse kamu@kmo.fi / 09 7263306 / Maija Karhinen-Ilo.

Lisätietoa Eepos-järjestämästä saa myös opiston kansliasta mieluiten sähköpostitse kanslia@kmo.fi tai puhelimitse (ma-ke klo 10-15) 09 7206 610.