Kalenteri

Kalenteri

Yhteiskonsertti: Kukuvitsa & Sedjanka

23.09.2018

Tervetuloa kuulemaan bulgarialaista laulumusiikkia lauluyhtye Kukuvitsan ja Tanskan Aarhusista vieraaksemme saapuvan Sedjanka-kuoron esittämänä! 

Konsertin johtavat Michael Deltchev ja Emmi Kujanpää.

Vapaa pääsy, kesto n. 1h. Konsertin järjestää Käpylän musiikkiopiston kamulinja.

Sedjanka on naiskuoro Tanskan Aarhusista. Kuoro esittää bulgarialaisia kansanlauluja uusilla sovituksilla, kulkien Bulgarian 'Le Mystere des Voix Bulgaresin' jalanjäljissä. Sedjanka on esiintynyt sekä kotimaassaan Tanskassa että Bulgariassa myös radion ja television puolella. Aktiivisesti konsertoivaa kuoroa johtaa bulgarialaissyntyinen kapellimestari Michael Deltchev.

Kukuvitsa on helsinkiläinen lauluyhtye, joka esittää kansanlauluja Bulgariasta ja eri Balkanin maista sekä suomalais-ugrilaisilta laulualueilta. Kukuvitsa on perustettu vuonna 2010, ja yhtyettä ohjaa Emmi Kujanpää, joka on opiskellut kansanlaulua Plovdivin Musiikkiakatemiassa Bulgariassa. Kukuvitsa on tehnyt yhteistyötä bulgarialaisten Vaya Quartet ja Bisserov Sisters –kokoonpanojen sekä Bulgarian Suomen suurlähetystön kanssa. Yhtye on esiintynyt Suomessa ja Tanskassa, ja Kukuvitsan jäsenet ovat osallistuneet useille laulu- ja tanssikursseille Bulgariassa. Kukuvitsa toimii Käpylän musiikkiopiston yhteydessä.

**

Bulgarian vocal music performed by vocal group Kukuvitsa and our guests, Sedjanka from Aarhus Denmark!

The concert takes place at Koskela church (Käpyläntie 11) on Sunday 23th of September at 1.00 PM and is conducted by Michael Deltchev and Emmi Kujanpää.

Free entrance, duration about one hour.

Kukuvitsa is a Helsinki-based vocal ensemble performing songs from Bulgaria, other Balkan countries and Finno-Ugric folklore regions. 

**

Sedjanka:
https://www.facebook.com/sedjanka
http://sedjanka.dk

Kukuvitsa:
https://www.facebook.com/kukuvitsavocalgroup
http://www.etnodance.org/html/kukuvitsa.html

Lähettäjä
kahkonen
31.08.2018
Tunnisteet: kamulinja