Nettisivut ovat yksi tärkeimmistä yrittämisen osa-alueista, ja todella jotakin, mihin yrittäjän tulee panostaa huolella. Nettisivujen tulee olla paitsi esteettisesti kauniit, myös nopeat ja käyttäjäystävälliset. Esimerkkiä siihen, miten tämän kaiken saa tiivistettyä yhteen, miellyttävään pakkettiin, voi katsoa vaikkapa yoyocasino.biz-sivuilta. Entä miten tuollaiseen lopputulokseen pääsee itse? Totuus on se, että tänä päivänä ei tarvitse olla mikään koodausvelho osatakseen luoda itselleen nettisivut. Täysi tietokonetumpelokin voi saada sivunsa pystyyn alta aikayksikön, ja vieläpä täysin ilmaiseksi. Miten ihmeessä? Tämä onnistuu tietenkin ilmaisilla ja käyttäjäystävällisillä nettisivueditoreilla! Näissä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita valmis nettisivupohja valmiista vaihtoehdoista ja kustomoida se itsellesi sopivaksi. Olemme listanneet niistä parhaat tähän artikkeliin.

1. Webnode on suomalaisen suosikki

Kaikista ilmaisista nettisivueditoreista varsinkin Webnode lienee erityisesti suomalaisten mieleen, sillä se on saatavana täysin suomenkielisenä. Ammattimaisten nettisivujen rakentaminen Webnodella ei siis vaadi sen kummempaa kielipäätä. Tämä on suuri helpotus heille, joille nettisivujen rakentaminen jo itsessään on hepreaa. Webnode lienee helppokäyttöisin ja suomalaisille mukavin markkinoilla oleva vaihtoehto, sillä sen pystyynpaneminen on hetkessä tehty: valitset vain itsellesi sopivan pohjan lukuisista eri teemoittain jaetuista vaihtoehdoista, vaihdat pohjaan omat kuvat, värit ja tekstit, ja ei kun menoksi. Lisäksi plussaa siitä, että sivut ovat responsiiviset, eli ne näyttävät hyvältä kaikilla ruuduilla.

2. Wix sopii vaativallekin nettisivun tekijälle

Wix on yli 100 miljoonalla käyttäjällään internetin suosituin kotisivukone. Rekisteröityminen on helppoa joko omalla sähköpostiosoitteella tai vaihtoehtoisesti Facebook- tai Google-tunnuksilla. Tämän jälkeen omat nettisivut saakin pystyyn helposti: voit joko valita täysin tyhjän pohjan, johon luot kaiken päälle tai jonkin kymmenistä valmiista sivupohjista. Tähän päälle voit rakentaa omaa sisältöäsi joko manuaalisella editorilla tai keinoälyä hyödyntävällä editorilla. Kaikilla tavoilla nettisivujen rakentaminen on simppeliä ja selkeää, eikä matkaan pitäisi tulla sen kummempia mutkia. Wix tarjoaa lisäksi laajan kuvapankin, jonka hedelmiä saa hyödyntää ilmaiseksi omilla nettisivuillaan. Toki omat kuvat ovat aina parempi vaihtoehto, mutta paremman puutteessa eivät Wixin kauniit ja hyvälaatuiset ilmaiset kuvat ainakaan pahitteeksi ole.