Nettisivut ovat yrityksen tärkein osa, sillä ne edustavat sen imagoa ja brändiä. On tärkeää luoda sivut, jotka antavat yrityksestä positiivisen ja ammattimaisen kuvan, eivätkä missään nimessä saa potentiaalista ostajaa kääntymään kannoillaan ja poistumaan sivuilta heti alkuunsa. Tämä onnistuu tietenkin luomalla tasapainoiset, modernit ja simppelin näyttävät verkkosivut.

Jos haluat saada juuri sellaiset sivut, kuin mistä olet haaveillut, kannattaa ottaa ohjat omiin käsiin, ja alkaa rakentamaan omia nettisivuja itse. Vaikka olisi kuinka tumpelo käsistään, monet internetin verkkosivupalvelut mahdollistavat nykyään nettisivujen rakentamisen helposti ja nopeasti vailla minkäänlaisia koodaustaitoja. Näissä verkkosivut nimittäin rakennetaan valmiiksi koodattuihin sivupohjiin, jolloin sinun työksesi jää ainoastaan muuttaa valmiit pohjat sinun tarpeisiisi sopivaksi. Myöskään kukkaronnyörejä ei tarvitse turhaan löystää, sillä kaikki tämä on käyttäjille kokonaan ilmaista!

Weebly on helppo ja suorasukainen kotisivukone, joka sopii hyvin aloittelijalle

Jos kaipaat helppoa ja ilmaista kotisivukonetta, on Weebly tässä apunasi. Weebly toimii tällä hetkellä muun muassa englanniksi ja ruotsiksi, ja sinne rekisteröityminen käy käden käänteessä, joko syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja itse keksimäsi salasanan tai vaihtoehtoisesti kirjautumalla sisään jo olemassaolevilla Google- tai Facebook-tileilläsi. Weebly tarjoaa moderniin makuun hyvin sopivia, yksinkertaisen kauniita sivupohjia, joiden päälle voit suoraan muokata haluamasi lopputuloksen. Näet muokkauksesi tuloksen reaaliajassa tietokoneesi ruudulla, joten voit seurata edistymistäsi koko ajan. Weeblyn avulla saat hienot ja ammattimaisen näköiset nettisivut julki jopa kymmenessä minuutissa. Nopeaa ja helppoa, ja sopii kaikille!

Jimdolla klassiset nettisivut pystyyn helposti ja nopeasti

Ilmaisia ja käteviä nettisivuja halajaville Jimdo tarjoaa oivan ratkaisun. Sen tarjoamat nettisivupohjat ovat esimerkiksi Weeblyn pohjia klassisemman oloisia ja tietyllä tapaa ajattomia, sillä ne eivät huuda moderniutta millään lailla. Nämäkin toimivat samalla tavalla kuin edellä mainitussa editorissa, eli valitset alussa haluamasi pohjan verkkosivuillesi, minkä jälkeen täytät sen päälle haluamasi tekstit, värit ja kuvat oman makusi mukaan sopivaksi. Rekisteröityminen myös Jimdoon käy kätevästi, sillä sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin syöttää sähköpostisi ja keksiä salasana, minkä jälkeen pääsetkin jo valitsemaan verkkosivuillesi verkko-osoitetta.